Connecticut

View listings

connecticut.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Connecticut

Fastighet till salu i Connecticut

Connecticut gränsar söderut med Long Island Sound, väster med New York State, norr med Massachusetts och öster med Rhode Island.

Staten Connecticut representerar perfekt charmen i New England, en region med sex stater på Atlantkusten i USA. Fastighetsmarknaden i Connecticut är mycket välmående. Bland de mest eftertraktade platserna för fastigheter till salu i Connecticut finns Greenwich, Darien, New Haven, Hartford, Westport, New Canaan och Bridgeport. Just Greenwich hade ensamrätt att ha sålt den dyraste enfamiljshuset i USA. Greenwich är dessutom känt för att vara värd för många Wall Street-chefer och deras yachter, och har därför en av de rikaste distrikten i USA med många lyxiga hus, lägenheter och fastigheter till salu i Connecticut. Ändå är den rikaste staden i Connecticut New Canaan. Den här pittoreska staden har gröna parker och typiska New England-byggnader, samt bra restauranger och eleganta butiker. Staden Westport är mycket populär bland många artister och författare och är känd för sina musikställen, konstgallerier och antikaffärer. Hartford, huvudstaden i staten och staden av den berömda författaren Mark Twain, är ett sofistikerat stadscentrum som erbjuder lyxiga lägenheter, lägenheter i skyskrapor och herrgårdar. Detsamma kan sägas om staden New Haven, hem till Yale University. I Connecticut blandar den distinkta urban sofistikeringen med landsbygdens elegans. Dess kullar med bucolic betesmarker, dess förtrollande vattnet och närheten till städerna Boston och New York City gör Connecticut till den idealiska platsen att köpa en fastighet till salu i Connecticut.

Fastigheter till försäljningspriser i Connecticut fortsatte att stiga under kvartalet och bekräftade intresset för riktigt extraordinära fastigheter. Bostadspriserna i Fairfield County steg till nästan 3,6 miljoner dollar, en ökning med 5% jämfört med föregående år. Städerna Greenwich och Fairfield såg en ökning av den totala försäljningen på över 2 miljoner dollar, medan resten av staten såg en minskning med 9% av försäljningen av enfamiljshus i detta prisklass.

De största vinsterna från år till år är i städerna East Windsor, Greenwich, New Haven, Simsbury och Westport.

Tredje kvartalet kommer att bli ett riktigt test för fastighetsmarknaden 2018 och eventuell ökning av erbjudanden skulle bidra till att hålla fast vid köparens efterfrågan på den konkurrensutsatta marknaden.

  •  
    Flytta till Connecticut. Expatriate och bor i Connecticut

      Amerika: för många är det fortfarande den drömmen i lådan som du vill uppnå från en livstid, för andra, en avlägsen och ouppnåelig önskan. För oss på Realigro? Ett tillfälle att beslagtagas! Jo! Idag har vi bestämt oss för att ge en liten hjälp till dem som vill investera i en fastighet men är ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 4616

Försäljning Övrigt (Bostäder), Connecticut, Fairfield County, Bridgeport, Bridgeport

8,288,110.79SEK
Försäljning
Övrigt (Bostäder)

278 m²
3000 m², Partiets storlek: 0,21 Acres, 4 sovrum, 2 ½ Baths, Tvättservice, Foyer, däck,
UNAVAILABLE
Cod. 3546

Försäljning 5:a eller större, Connecticut, Hartford, Hartford, Hartford

4,662,645.15SEK
Försäljning
5:a eller större

1600 m²
Bra investering 2 ockuperade coop enheter, i bästa Upper East Side byggnad. Enorm tillväxtpotential
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB